Wij maken gebruik van cookies om de website goed te kunnen laten functioneren. Lees onze Privacyverklaring voor meer informatie.

Snoeien bomen gemeente Bladel
Snoeien bomen gemeente Bladel

Gepubliceerd op 3 oktober 2022 door Weijtmans

Snoeien bomen gemeente Bladel

In opdracht van de gemeente Bladel is Boomrooierij Weijtmans deze week begonnen met het snoeien van circa 4.500 bomen te Hapert.

Deze te snoeien bomen zijn geselecteerd na een visuele boomveiligheidscontrole die eerder dit jaar is uitgevoerd. Op de digitale kaartomgeving (zie link hieronder) is zichtbaar waar de te snoeien bomen staan. Elke boom is benoemd met soortnaam en exacte locatie. Tijdens de snoeiwerkzaamheden worden probleemtakken (afgestorven takken, takken in de takvrije zone e.d.) weggenomen. Daarnaast worden jonge laanbomen begeleidt naar een volwassenfase, zodat de komende jaren takken geen problemen gaan veroorzaken in verband met doorrijhoogte, takken nabij bebouwing e.d.

De werkzaamheden kunnen door geluids- of verkeersoverlast als hinderlijk worden ervaren. Boomrooierij Weijtmans doet al het mogelijke om de hinder tot het minimum te beperken. Tijdens de werkzaamheden sluiten wij (gedeeltelijk) wegen af om uw veiligheid te garanderen. Wij hopen op uw begrip en vragen u om afstand te houden van onze werkzaamheden.

Boomrooierij Weijtmans B.V. uit Udenhout verzorgt het boomonderhoud voor de gemeente Bladel. Mocht u vragen of opmerkingen hebben maak dan gebruik van onderstaand e-mailadres.

Klik hier voor de overzichtskaart van de te snoeien bomen.

20221004.GIS.kaart.snoeiplan.Bladel.jpg