Wij maken gebruik van cookies om de website goed te kunnen laten functioneren. Lees onze Privacyverklaring voor meer informatie.

Snoeiwerkzaamheden Casterseweg, Neterselseweg
  • Home
  • Nieuws
  • Snoeiwerkzaamheden Casterseweg, Neterselseweg
Snoeiwerkzaamheden Casterseweg, Neterselseweg

Gepubliceerd op 6 oktober 2023 door Weijtmans

Snoeiwerkzaamheden Casterseweg, Neterselseweg

In oktober en november 2023 worden bomen gesnoeid in de gemeente bladel. In de te snoeien trajecten bevinden zich de Casterseweg en Neterselseweg.

Sinds begin 2022 verzorgt Boomrooierij Weijtmans B.V. het boomonderhoud voor de gemeente Bladel. In opdracht van de gemeente Bladel snoeit Boomrooierij Weijtmans dit jaar ongeveer 7.370 bomen. De te snoeien bomen zijn voortgekomen uit een visuele boomveiligheidscontrole die eerder dit jaar is uitgevoerd. Op het kaartje hieronder is aangegeven in welke gebieden gesnoeid gaat worden. Of klik op deze link voor meer detail > https://bit.ly/snoeiplanbladel

Verkeershinder en omleiding

In dit te snoeien gebied bevinden zich ook de lanen van de Casterseweg en Neterselseweg. Om de veiligheid van weggebruikers te garanderen is het noodzakelijk om deze wegen af te sluiten tijdens de werkzaamheden. Het verkeer zal worden omgeleid middels een omleidingsroute.

De planning:

Onderstaande planning wordt gehanteerd:

  • Traject Casterseweg/Dorpstraat: weggedeelte tussen Casteren en Hoogeloon – periode 23 oktober t/m 3 november 2023.
  • Traject Neterselseweg/De Muilen: weggedeelte Netersel en Bladel – periode 13 november t/m 1 december 2023.

Dit gaan we doen:

Tijdens de snoeiwerkzaamheden worden probleemtakken (afgestorven takken, takken in takvrije zone e.d.) weggenomen. Daarnaast worden jonge laanbomen begeleid naar een volwassenfase, zodat de komende jaren geen takken problemen gaan veroorzaken in verband met doorrijhoogte, takken nabij bebouwing e.d.

De werkzaamheden kunnen, door bijvoorbeeld geluids- of verkeersoverlast, als hinderlijk ervaren worden. De medewerkers van Boomrooierij Weijtmans doen hun uiterste best om de hinder tot een minimum te beperken. Wij vragen om uw begrip, met het verzoek om -ter wille van uw eigen en onze veiligheid- afstand te houden van de werkzaamheden.

Snoeiplan-Weijtmans-boombeheer-Bladel-2023-herfst.png